Halloped-haku

Halloped-haut 4.4. asti

 

Hyvät humanistit!

Humanistinen tiedekunta kaipaa lisää hallinnon opiskelijaedustajia eli hallopedeja. Hallopedit ovat tärkeässä roolissa edustamassa opiskelijoita työryhmätyöskentelyssä, joka koskettaa meistä jokaista. Työryhmät keskustelevat ja valmistelevat päätöksentekoa varten asioita aina opiskelijavalinnasta opintosuunnitelmiin ja opetusnäytteisiin.

Hallopedeilta ei vaadita aikasempaa kokemusta opiskelijaedustamisesta, vaan tärkeää on into sekä halu vaikuttaa ja samalla kehittää omia taitojaan. Opiskelijaedustaminen ei vie paljoa aikaa, sillä suurin osa työryhmistä kokoontuu vain tarvittaessa ja silloinkin yleensä enintään kerran kuukaudessa. Halloped-koordinaattorit tukevat työskentelyäsi ja pitävät huolen, että pääset alussa mukaan sujuvasti. Opiskelijaedustamisesta voi myös saada opintopisteitä. Kysy rohkeasti lisätietoja halloped-koordinaattoreilta Joni Järviseltä (jojojar) ja Paula Pättikankaalta (pkpatt)!

 

HAE HALLOPEDIKSI TÄLLÄ LOMAKKEELLA!

 


Opiskelijaedustajia yliopisto-opettajien tehtävien valmistelutyöryhmiin

Historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen laitoksella (HKTL) täytetään useita yliopisto-opettajien tehtäviä tulevan kevään aikana. Humanistisessa tiedekunnassa laitoksen johtajan nimittämä valmisteluryhmä toimii opetus- ja tutkimustehtäviä toistaiseksi täytettäessä valmistelijana. Valmisteluryhmän opiskelijaedustaja osallistuu opintonäytteiden arviointiin, mahdollisiin haastatteluihin ja lausunnon laatimiseen muiden jäsenten kanssa. Ryhmät kokoontuvat kevään aikana pari kertaa. Osa työryhmistä saattaa myös valmistella oppiaineryhmien kaikkia hakukohteita. Mikäli sinulla on kokemusta useammasta oppiaineesta, mainitsethan tämän hakemuksessasi.

Opiskelijaedustajia haetaan seuraavien tehtävien valmisteluryhmiin:

Suomen historia
arkeologia
kulttuuriperinnön tutkimus (Pori)
musiikkitiede
taidehistoria
arkistoala ja asiakirjahallinta

Suomen historian opiskelijaedustajahaku sulkeutuu 28.3. Muiden oppiaineiden osalta haut sulkeutuvat 4.4.