Halloped-haku

Halloped-haut 24.1.-7.2.

 

Hyvät humanistit!

Humanistinen tiedekunta kaipaa lisää hallinnon opiskelijaedustajia eli hallopedeja. Hallopedit ovat tärkeässä roolissa edustamassa opiskelijoita työryhmätyöskentelyssä, joka koskettaa meistä jokaista. Työryhmät keskustelevat ja valmistelevat päätöksentekoa varten asioita aina opiskelijavalinnasta opintosuunnitelmiin ja opetusnäytteisiin.

Hallopedeilta ei vaadita aikasempaa kokemusta opiskelijaedustamisesta, vaan tärkeää on into sekä halu vaikuttaa ja samalla kehittää omia taitojaan. Opiskelijaedustaminen ei vie paljoa aikaa, sillä suurin osa työryhmistä kokoontuu vain tarvittaessa ja silloinkin yleensä enintään kerran kuukaudessa. Halloped-koordinaattorit tukevat työskentelyäsi ja pitävät huolen, että pääset alussa mukaan sujuvasti. Opiskelijaedustamisesta voi myös saada opintopisteitä. Kysy rohkeasti lisätietoja halloped-koordinaattoreilta Joni Järviseltä (jojojar) ja Paula Pättikankaalta (pkpatt)!

 

HAE HALLOPEDIKSI TÄLLÄ LOMAKKEELLA!

 


HUMANISTINEN TIEDEKUNTA

Tiedekuntien vuosipäivien suunnitteluryhmä, yksi paikka

Humanistinen tiedekunta sekä luonnontieteiden ja tekniikan tiedekunta täyttävät ensi vuonna 100 vuotta. Tiedekunta on nyt kokoamassa ryhmää, joka suunnittelee juhallisuuksiin liittyviä monitieteisiä avauksia ja tapahtumia. Ryhmässä saa hyvää kokemusta monitieteisestä yhteistyöstä ja tapahtumien suunnittelusta. Suunniteltavaa on muutaman avauksen ja tapahtuman verran, joten suuresta työurakasta ei ole kyse.

 

HISTORIAN, KULTTUURIN JA TAITEIDEN TUTKIMUKSEN LAITOS

Laajennetun johtoryhmän opiskelijajäsen, yksi paikka

Laajennettu johtoryhmä on laitosjohtajaa päätöksenteossa tukeva keskusteleva työryhmä, joten on tärkeää, että ryhmästä löytyy riittävä opiskelijaedustus. Laajennetussa johtoryhmässä keskustellaan määrärahanjaon periaatteista, laitoksen tutkintovaatimuksista, opetuksesta ja näiden kehittämiseen liittyvistä asioista. Laajennettu johtoryhmä voi käsitellä myös muita laitoksen toimintaa koskevia kysymyksiä.