Halloped-haku

Halloped-haku 6.–14.5.2018

 

Hyvät porilaiset humanistit!

Nyt etsitään vielä opiskelijajäsentä Porin kampukselta historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen laitoksen opetuksen kehittämisen työryhmään. Voit hakea tehtävään, jos opiskelet kulttuurituotannon ja maisematutkimuksen koulutusohjelmassa. Työryhmän opiskelijajäsenenä tuot esille porilaisten opiskelijoiden mielipiteitä siitä, kuinka laitoksemme opetusta tulisi kehittää tulevaisuudessa. Koska laitoksella tehdään seuraavassa opetussuunnitelmassa isompia muutoksia erityisesti HuK-vaiheen opintoihin, hakijoilta toivottaisiin tuoretta kokemusta ja näkökulmaa HuK-vaiheen opinnoista.

 

Mikä on halloped?

Hallinnon opiskelijaedustajat ovat tärkeässä roolissa edustamassa opiskelijoita työryhmätyöskentelyssä, joka koskettaa meistä jokaista. Työryhmät keskustelevat ja valmistelevat päätöksentekoa varten asioita aina opiskelijavalinnasta opintosuunnitelmiin ja opetusnäytteisiin.

 

Kuka voi hakea?
Kaikki kiinnostuneet voivat hakea! Hallopedeilta ei vaadita aikasempaa kokemusta edunvalvonnasta tai ainejärjestötoiminnasta, vaan tärkeintä on into sekä halu vaikuttaa ja samalla kehittää omia taitojaan. Me halloped-koordinaattorit tuemme työskentelyäsi ja pidämme huolen, että pääset alussa mukaan sujuvasti. Työryhmässä on myös kolme muuta opiskelijajäsentä, joten et ole yksin. Opiskelijaedustamisesta voi myös saada opintopisteitä.

 

Hae opetuksen kehittämisen työryhmän jäseneksi 6.14.5. täyttämällä lyhyt lomake.

Täytä oheinen lyhyt hakemuslomake maanantaihin 14.5. mennessä. Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa HKT-laitoksen halloped-koordinaattori Veera Semi (vevuse ät utu.fi).