Siirry suoraan sisältöön

Humanitas ry:n syyskokous 24.11.

Turun yliopiston humanistisen tiedekunnan opiskelijoiden edunvalvontajärjestö Humanitas ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään torstaina 24.11.2022 Klo 18 Agoran luentosalissa XXI. Kokoukseen on mahdollisuus osallistua etänä Zoomin kautta. Jos haluatte osallistua etänä niin otattehan yhteyttä Humanitaan hallituksen puheenjohtajaan Anton Kultaseen (aekult@utu.fi).

Syyskokouksessa hyväksytään ensi vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio ja valitaan uusi hallitus sekä puheenjohtaja kaudelle 2023.

Kokoukseen voivat osallistua kaikkia humanistiopiskelijat, mutta äänioikeus on vain ainejärjestöjen valtuuttamalla henkilöllä.

Kokouksessa äänioikeutettuja ovat Humanitaan jäsenjärjestöjen yksi (1) valitsema edustaja sekä tarvittaessa hänelle valittu yksi (1) varaedustaja. Yhdistyksen kokouksessa jokaisella äänioikeutetulla ja istuvan Humanitaan hallituksen puheenjohtajalla on yksi (1) ääni.

Järjestöt/hallitukset: Ilmoittakaa edustajanne kokoukseen viimeistään ke 23.11. puheenjohtaja Antonille (aekult@utu.fi) ja täyttäkää liitteenä oleva valtakirja. Huomaatkaa, että hyvän hallintotavan mukaisesti edustaja tulisi päättää hallituksenne kokouksessa.

Jos haluat tulla ehdolle Humanitaan hallitukseen, eli edistämään ainejärjestöjen välistä yhteistyötä, vaikuttamaan koulutuspolitiikkaan ja järjestämään kivoja tapahtumia riittää että vain saavut kokoukseen paikalle. Lisätietoa hallituspesteistä voi kysellä suoraan hallitukseltamme humanitas-hallitus@lists.utu.fi tai sosiaalisen median palveluissa.

Kokouksen liitteet löytyvät sähköpostista.

Toivottavasti näemme 24.11.22 klo 18 luentosali XXI:ssä tai etänä!