Siirry suoraan sisältöön

Humanitas kannatustuotteet

Tuotoilla tuetaan turkulaisten humanistien edunvalvontaa ja järjestetään turkulaisten humanistien yhteishenkeä kohottavia tapahtumia.

Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden olla osa vaikuttavaa yhteisöä ja samalla tukea opiskelijoiden edunvalvontaa ja monipuolista toimintaa. Hankkimalla Humanitas-kannatustuotteita et ainoastaan saa laadukkaita ja tyylikkäitä tuotteita, vaan myös osoitat sitoutumistasi yliopisto-opiskelijoiden hyvinvoinnin edistämiseen. Yhdessä voimme luoda entistä paremman oppimisympäristön kaikille. Astu mukaan ja ole osa positiivista muutosta Humanitas-yhteisössä!

turkulainen- ja porilainen humanisti -tuotteita on mahdollista tilata kahdesti vuodessa, syys-ja kevätlukukautena.

Lulukirjoja sekä haalarimerkkejä voi ostaa useimmista Humanitaan tapahtumista tai voit varata haluamasi tuotteen sähköpostitse taikka sosiaalisen median välityksellä!

Lisäksi Humanitaalta on mahdollista lainata kuohuviinilaseja, jotka voi varata sähköpostitse osoitteesta humanitashallitus@utu.fi!tuotteet

turkulainen humanisti kangaskassi
turkulainen humanisti oversize college
turkulainen humanisti college
turkulainen humanisti oversize huppari
turkulainen humanisti huppari
turkulainen humanisti t-paita
turkulainen humanisti lippis
porilainen humanisti kangaskassiporilainen humanisti oversize college
porilainen humanisti college
porilainen humanisti oversize huppari
porilainen humanisti huppari
porilainen humanisti t-paita

laulukirjat

kangasmerkit

vuokrattavat tuotteetHumanitaan kaiutin ja kuohuviinilasit (81 kpl) varattavissa humanitashallitus@utu.fiTuotteita tilattavissa taas syksyllä!