Siirry suoraan sisältöön

Kutsu Humanitas ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen 27.3.

Hei!

Turun yliopiston humanistisen tiedekunnan opiskelijoiden edunvalvontajärjestö Humanitas ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään maanantaina 27.3.2023 klo 18 alkaen Kampuskappelilla (Rehtorinpellonkatu 4C, 20500 Turku).

Yhdistyksen kevätkokouksessa käsitellään vuoden 2022 toimintakertomus ja tilinpäätös sekä päätetään vuoden 2022 hallituksen vastuuvapaudesta. Kevätkokouksessa päätetään myös Keltaisen talon kassan eli ns. Keltsikassan käytöstä tulevaisuudessa. 

Yhdistyksen jokainen varsinainen jäsen valitsee yhden (1) edustajan yhdistyksen kokoukseen. Yhdistyksen kokouksessa jokaisella varsinaisella jäsenellä ja Turun yliopiston humanistisen tiedekunnan opiskelijoiden edunvalvontajärjestö Humanitas ry:n istuvan hallituksen puheenjohtajalla on yksi (1) ääni. Jos järjestönne haluaa lähettää äänioikeutetun edustajan kokoukseen, täyttäkää ja lähettäkää liitteenä oleva valtakirja Humanitaan puheenjohtajalle Sini Launiaiselle (shlaun@utu.fi) ennen kokouksen alkua. Kokous on muuten avoin kaikille humanistisen tiedekunnan opiskelijoille.

Kokoukseen on mahdollista osallistua myös Zoom-sovelluksen kautta. Jos haluat osallistua kokoukseen Zoomin kautta, ilmoitathan tästä puheenjohtajalle ennen kokouksen alkamista

Viestin liitteistä löydätte tilinpäätöksen, toimintakertomuksen ja esityslistan.

Nähdään Kampuskappelilla!

Terveisin,

Sini Launiainen

puheenjohtaja

Humanitas ry