Siirry suoraan sisältöön

Kutsu Humanitas ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen 27.11.

Vuosi on kohta lopuillaan ja on koittanut syyskokouksen aika! Humanitas ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään 27.11.2023 klo 18 alkaen Turku-salissa. Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etänä Zoomin kautta. Jos haluatte osallistua Zoomissa, otattehan yhteyttä hallituksen puheenjohtajaan, Sini Launiaiseen (shlaun@utu.fi), viimeistään 23.11. 

Syyskokouksessa valitaan uusi hallitus vuodelle 2024 sekä vahvistetaan vuoden 2024 talousarvio ja toimintasuunnitelma. Lisäksi kokouksessa käsitellään kaksi sääntömuutosehdotusta, jotka liittyvät järjestönauhaan ja hallituspinssiin sekä hallituksen kokonaismäärän muuttamiseen. Kaikki Humanitaan jäsenjärjestöjen jäsenet ovat tervetulleita paikalle seuraamaan kokousta ja asettumaan ehdolle ensi vuoden hallitukseen!

Kokouksessa äänivaltaisia ovat Humanitaan jäsenjärjestöjen valitsemat edustajat. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jokainen jäsenjärjestö valtuuttaa yhden (1) edustajan ja tarvittaessa yhden (1) varaedustajan edustamaan järjestöä Humanitaan syyskokouksessa. Yhdistyksen kokouksessa jokaisella äänioikeutetulla ja Humanitaan istuvan hallituksen puheenjohtajalla on yksi (1) ääni. 

Järjestöt/hallitukset: Ilmoittakaa edustajanne kokoukseen viimeistään ke 23.11. puheenjohtajallemme Sinille (shlaun@utu.fi) ja täyttäkää liitteenä oleva valtakirja. Huomaatkaa, että hyvän hallintotavan mukaisesti edustaja tulisi päättää hallituksenne kokouksessa.

Jos hallituksessa toimiminen kiinnostaa juuri sinua, voit tulla jo etukäteen tutustumaan hallitustoimintaan Humanitaan hallitus- ja hallopedkalasteluun 14.11. klo 18 alkaen. Tapaamme Proffan kellarin pienessä kabinetissa, johon voi tulla tutustumaan Humanitaan toimintaan paremmin. Hallitustoimista kiinnostuneet voivat myös tulla suoraan kokoukseen paikan päälle.

Kokouksessa on tarjolla pientä purtavaa, kahvia ja teetä.

Kokouksen liitteet löytyvät tämän artikkelin lopusta.

Nähdään syyskokouksessa!