Siirry suoraan sisältöön

Kutsu Humanitas ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen 19.3.

Moikka!

Turun yliopiston humanistisen tiedekunnan opiskelijoiden edunvalvontajärjestö Humanitas ry:n sääntömääräinen kevätkokous järjestetään 19.3.2024 klo 18.00 Kampuskappelilla (Rehtorinpellonkatu 4 C, 20500 Turku). Kokoukseen on myös mahdollista osallistua Zoomin kautta. Otathan yhteyttä asiasta Humanitaan hallitukseen (humanitashallitus@utu.fi) viimeistään 18.3.

Kokouksessa käydään läpi ja vahvistetaan tilikauden 2023 tilinpäätös, toimintakertomus ja toiminnantarkastajien lausunnon esittely. Kauden 2023 hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille myönnetään vastuuvapaus.

Tämän lisäksi kokouksessa käsitellään sääntömuutosehdotus liittyen järjestönauhaan ja hallituspinssiin.

Kokouksessa voidaan myös valita uusia jäseniä Humanitaan hallitukseen vuodelle 2024.

Yhdistyksen jokainen varsinainen jäsen (eli jäsenjärjestö) valitsee yhden (1) edustajan yhdistyksen kokoukseen. Yhdistyksen kokouksessa jokaisella varsinaisella jäsenellä ja Turun yliopiston humanistisen tiedekunnan opiskelijoiden edunvalvontajärjestö Humanitas ry:n istuvan hallituksen puheenjohtajalla on yksi (1) ääni. Jos järjestönne haluaa lähettää äänioikeutetun edustajan kokoukseen, täyttäkää ja lähettäkää liitteenä oleva valtakirja Humanitaan sähköpostiin (humanitashallitus@utu.fi) viimeistään 18.3. 

Kokous on avoin kaikille humanistisen tiedekunnan opiskelijoille.

Julkaisun liitteistä löydätte tilinpäätöksen, toimintakertomuksen, valtakirjan, sääntömuutosehdotuksen ja esityslistan.

Nähdään Kampuskappelilla!

Ystävällisin terveisin,

Mira Salonen

varapuheenjohtaja

Humanitas ry