Siirry suoraan sisältöön

Humanitaan syyskokous 29.11.2017

Tervetuloa Humanitas ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen keskiviikkona 29.11. klo 18.00 Sirkkalan Janus-saliin. Jokaisella tiedekunnan opiskelijalla on läsnäolo- ja puheoikeus, mutta äänivaltaa käyttävät Humanitaan jäsenjärjestöjen paikalla olevat edustajat. Toivomme, että jokainen jäsenjärjestö lähettäisi edustajansa paikalle. Kokouksessa on tarjolla kahvia, teetä ja pientä purtavaa.

Liitteenä on kokouksen asialista sekä esitykset vuoden 2018 talousarvioksi ja toimintasuunnitelmaksi. Näiden dokumenttien lisäksi kokouksessa tietysti valitaan ensi vuoden hallitus. Hallitustoimijoita tarvitaan, jotta jatkossakin Humanitas voi tehdä humanistiopiskelijoiden edunvalvontaa sekä tapahtumillaan tuoda opiskelijoita yhteen yli oppiainerajojen.

Lisätietoja hallitustoiminnasta voi kysyä puheenjohtaja Tuula Musakalta tusumu ät utu.fi tai Humanitaan hallitukselta: humanitas-hallitus ät lists.utu.fi.

Nähdään syyskokouksessa!

Asialista syyskokous 2017

Liite 1 Talousarvio 2018

Liite 2 Toimintasuunnitelma 2018