Halloped-haku

Halloped-haku historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen laitoksen opiskelijoille 21.8.–4.9.2020

Historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen laitokselle etsitään täydennyshaussa uusia hallopedejä muutamaan työryhmään. Hallopediksi kannattaa ryhtyä, sillä näin pääset vaikuttamaan sinua ja muita opiskelijoita koskeviin asioihin. Lisäksi hallopedina kartutat arvokasta kokemusta hallinnosta ja keräät opintopisteitä. 
Nyt etsitään opiskelijaedustajia vain HKT-laitoksen työryhmiin, joten tarkistathan huolellisesti täyttäväsi hakuvaatimukset. Haussa olevat halloped-paikat: 

Historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen laitoksen laajennettu johtoryhmä 
Laajennetussa johtoryhmässä keskustellaan laajasti laitoksen toimintaan vaikuttavista asioista, kuten opetuksesta, määrärahoista ja toiminnan kehittämisestä. Opiskelijaedustus onkin siksi hyvin tärkeä laajennetussa johtoryhmässä.

  • ?Opiskelijaedustaja (1), joka opiskelee median, musiikin ja taiteiden tutkimuksen tutkinto-ohjelmassa tai siihen kuuluvaa pääainetta.

Opetuksen kehittämisen työryhmä
Opetuksen kehittämisen työryhmä kehittää laitoksen tutkimukseen perustuvaa koulutusta ja opintojen sujuvaa etenemistä sekä opintojen ohjausta. Se kehittää myös opintojen työelämävastaavuutta ja opintoihin liittyvää harjoittelua.

  • Opiskelijaedustaja (1), joka opiskelee kirjallisuustieteiden tutkinto-ohjelmassa tai siihen kuuluvaa pääainetta.
  • Opiskelijaedustaja (1), joka opiskelee median, musiikin ja taiteiden tutkimuksen tutkinto-ohjelmassa tai siihen kuuluvaa pääainetta. 
  • Opiskelijaedustaja (1), joka opiskelee kulttuurituotannon ja maisematutkimuksen tutkinto-ohjelmassa tai siihen kuuluvaa pääainetta. 

Arkistotyöryhmä 
Historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen laitoksen arkiston kokoelmat sisältävät eri oppiaineista kertyneitä kokoelmia. Arkiston asioista päättää arkistotyöryhmä.

  • Opiskelijaedustaja (2)

HAE HALLOPEDIKSI TÄÄLLÄ:  https://forms.gle/5kZdhHtSgJokNVRt5

Mikä on halloped?
Hallinnon opiskelijaedustajat ovat tärkeässä roolissa edustamassa opiskelijoita työryhmätyöskentelyssä, joka koskettaa meistä jokaista. Työryhmät keskustelevat ja valmistelevat päätöksentekoa varten asioita opiskelijavalinnasta aina opintosuunnitelmiin ja opetusnäytteisiin.

Kuka voi hakea?
Kaikki kiinnostuneet hkt-laitoksen opiskelijat voivat hakea! Huomioithan, että tällä kertaa osa paikoista on varattu tiettyjen pääaineiden opiskelijoille tasaisen edustuksen takaamiseksi. Hallopedeilta ei vaadita aikasempaa kokemusta edunvalvonnasta tai ainejärjestötoiminnasta, vaan tärkeintä on into sekä halu vaikuttaa ja samalla kehittää omia taitojaan. Halloped-koordinaattorit perehdyttävät uudet hallopedit ja lisäksi vertaistukea saa muilta hallopedeiltä.

Heräsikö kysymyksiä? Laita rohkeasti viestiä halloped-koordinaattori Veera Semille.

Ystävällisin terveisin

Veera Semi
vevuse@utu.fi
Halloped-koordinaattori, humanistinen tiedekunta (HKT-laitos)

Paula Pättikangas
pkpatt@utu.fi 
puheenjohtaja, Humanitas ry?