Halloped-haku

HAKUJULISTUS HALLOPED-KOORDINAATTORIKSI

Haku humanistisen tiedekunnan halloped-koordinaattoriksi vuodelle 2021 on auki 16.12.2020–31.1.2021.

Mitä halloped-koordinaattori tekee? Halloped-koordinaattorit pitävät yhteyttä hallinnon opiskelijaedustajiin eli hallopedeihin, Humanitas ry:n hallitukseen ja TYYn koulutuspoliittisiin toimijoihin. Halloped-koordinaattorit toimivat tiedekuntansa hallinnon opiskelijaedustajien tukena ja huolehtivat uusien hallopedien perehdyttämisestä ja valintaprosessin käytännön asioista. Lisäksi halloped-koordinaattorit pitävät yhteyttä tiedekunnan henkilökuntaan ja voivat nostaa koulutuspoliittisia asioita keskusteluun. Halloped-koordinaattorit osallistuvat TYYn kuukausittaisiin halloped-tapaamisiin ja kuuluvat Humanitaan koposektoriin.

Kuka voi hakea? Halloped-koordinaattorilla on hyvä olla omaa kokemusta hallinnon opiskelijaedustajana toimimisesta. Ainejärjestökokemusta tässä tehtävässä ei tarvita, ja kaikkien kiinnostuneiden kannattaa ehdottomasti hakea! Halloped-koordinaattoreita valitaan kaksi, yksi tiedekunnan kummastakin laitoksesta.

Hae humanistisen tiedekunnan halloped-koordinaattoriksi 14.12.–31.1. täyttämällä lomake osoitteessa:https://forms.gle/dtYydUVUNZUza2Gu8

31.1.2021 jälkeen tulleita hakemuksia ei oteta huomioon.

Kysy lisää halloped-koordinaattorin tehtävistä
Mikko Kiippa (mitkii@utu.fi) & Veera Semi (vevuse@utu.fi)vuoden 2020 halloped-koordinaattorit

Kysy lisää hakuprosessista
Paula Pättikangas (pkpatt@utu.fi)Humanitas ry:n puheenjohtaja 2020